Nyhedsbreve 2022

OCN Danmark & NordicPAS

PGU Rosenholm er en af de flittigste institutioner til at anvende både OCN og PAS. Vi er utrolig stolte af at have så dygtige kunder, der tilmed er villige til at stille op og fortælle om deres erfaring med værktøjerne.
Hør her hvad Birgit og Dorte har af erfaringer med OCN og PAS.

I forlængelse af vores besøg hos PGU Rosenholm gav deres anvendelse af begge værktøjer anledning til en snak om synergieffekten mellem OCN og PAS. Hør Lotte og Sisse snakke om, hvad tankerne bag fusionen har været.

OCN Danmark udvikler sit onlineunivers

Direkte afledt af den verdensomspændende pandemiske COVID-19-krise, har vores online formidling taget et kvantespring. Det tog os givetvis en dag eller to, at overbevise os selv om, at en sådan transformation vil kræve et opgør med megen vanetænkning. Skulle vi eventuelt se ind i en længere periode uden den tætte kontakt vi har til vores kunder, eller undlade at følge med i bevisoverrækkelser, der glæder mangt og mange? Derfor har vi udviklet forskellige muligheder, som skal sikre at vi lever op til den vanlige kvalitet, og vi rent faktisk gør kommunikationen fra os til jer, og fra jer til os endnu nemmere. Værsgo:


Kurserne kan fremover afholdes online

Dette betyder at kurset ikke er afhængigt af nær så meget planlægning som tidligere. Vi er ikke begrænset af lange køreture, og afhængige af kursuslokaler med plads til alle. Kurserne kan i princippet afholdes på hver jeres hjemmebane, og alt i skal gøre er at følge et link i modtager fra os.


Højere grænse på antal kursusdeltagere

Dette skyldes som sagt uafhængigheden i forhold til lokaler. Vi har en fysisk begrænsning på antal kursusdeltagere hos os, og tilsvarende har i, hvis kurserne skal afholdes lokalt.


Rådgivning kan fremover afholdes online

Vores kære rådgivere elsker at køre ud til jer. Dels fordi de er meget udadvendte, men også fordi de synes det er spændende at se ind i jeres hverdag. Så misforstå os ikke når vi ser fordele i dette! Der hvor fordelene opstår, er igen i tilfælde af planlægning. Vi ved i har travlt, og fremover kan vi være meget mere fleksible i at aftale møder (onlinemøder selvfølgelig). Her kan vores rådgivere dele deres skærm med jer, så i nemt kan følge med i, hvad der foregår, og formidlingen ikke mister detaljer.


Synergien mellem OCN og PAS vil formidles online

Denne annoncering havde vi glædet os rigtig meget til, og fremover vil i høre endnu mere om de synergieffekter, der er mellem de to værktøjer.

TILMELD DIG

VORES NYHEDSBREV